Foto pagina

Foto's 2017

Ons lid Jan Derks heeft weer mooie resultaten behaald op Vogel 2016. Kampioen met een Vuurvleugelparkiet en oorkondes 1e kweek met twee Gustavi Kobaltparkieten. Resultaten om trots op te zijn.


Tijdens de opening van onze tentoonstelling heeft onze voorzitter aan Jan Talens een jubileumspeld overhandigd voor het 25 jarig lidmaatschap van onze vereniging.
Namens onze vereniging van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Foto's 2015
30 oktober 2015
Bij de opening van de tentoonstelling heeft onze voorzitter aan Fre Elling een jubileumspeld overhandigd voor het 40 jarig lidmaatschap van onze vereniging.
Namens onze vereniging van harte gefeliciteerd met dit jubileum.


11 maart 2013
Tijdens de jaarvergadering hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden, Jans Sloots stopte als secretaris en Jan Roelof Wolters is gestopt als algemeen bestuurslid.
Voorzitter Wijnand van der Ploeg heeft beide bedankt voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.  Jans en Jan Roelof, nogmaals dank voor jullie inzet.

2 maart 2013
Ook dit jaar hadden we als vereniging weer een verenigingsstand afgehuurd op de vogelmarkt in de PBH te Zuidlaren. Het was weer een gezellige markt en vele leden hebben weer gebruik gemaakt van de stand.

18 februari 2013
Doordat de bijeenkomst in november op het laatste moment is afgelast en de ijsbaan in januari was geopend en we dus ook geen bijeenkomst konden houden zijn tijdens de bijeenkomst van februari de prijzen van de afgelopen tentoonstelling uitgereikt.


klik op de foto voor meer foto's

2 november 2012
Tijdens de opening van de 50e tentoonstelling is door de voorzitter van het district Drenthe, de heer Mulder een jebileumspeld overhandigd aan de heer L. de Jonge. Dit vanwege het 25 jarig lidmaatschap van onze vereniging.
Lammert van harte gefeliciteer namens de vereniging.
24 september 2012
De tafelkeuring onder leiding van keurmeester Cor van Elfen was weer een succes.

klik op de foto voor meer foto's

16 juni 2012
Door het 50 jarig bestaan van onze vereniging werd het idee geopperd om eens een barbeque te organiseren. Het was een zeer geslaagde barbecue.


klik op de foto voor meer foto's

3 maart 2012
Vandaag werd de bekende vogelmarkt van de vogelvereniging Meppel voor het eerst in de Prins Bernard Hoeve te Zuidlaren georganiseerd.
Als vereniging hadden wij op de markt een stand afgehuurd. Het was een leuke en gezellige dag die zeker voor herhaling in aanmerking komt.12 januari 2012

Voor ons lid Jan Derks is het jaar bijzonder goed begonnen. Tijdens Vogel 2012 in Apeldoorn in hij Nederlands Kampioen bij de grote parkieten geworden.
Met een kanarievleugel parkiet werd maar liefst 93 punten behaald was goed was voor het kampioensschap. Met een Oranjevleugelparkiet werd 92 punten behaald.
Jan, namens de vereniging van harte gefeliciteerd met dit geweldig resultaat.


28 november 2011
Ook dit jaar hebben we tijdens de laatste bijeenkomst van 2011 weer de prijzen uitgereikt van de 49e tentoonstelling. De op komst was deze avond bijzonder groot en het was weer een zeer gezellige avond. Wijnand van de Ploeg heeft de prijzen weer uitgereikt maar vooraf werden Ben, Loes en Grietje even in het zonnetje gezet. Dit voor hun grote inzet tijdens de tentoonstellingen. Een mooie bos bloemen werd hen hiervoor overhandigd.
Na de prijsuitreiking werd de avond voortgezet met een mooie serie foto's die gemaakt zijn tijdens het bezoek aan het vogelpark te Walsrode afgelopen voorjaar.

Klik op de foto voor meer foto's

4 November 2011

Bij de opening van de tentoonstelling heeft onze voorzitter aan Jans Sloots een jubileumspeld overhandigd voor het 25 jarig lidmaatschap van onze vereniging.
Namens onze vereniging van harte gefeliciteerd met dit jubileum.22 November 2010
Tijdens de laatse bijeenkomst van dit jaar worden traditie getrouw de prijzen van de afgelopen tentoonstelling weer uitgereikt. De opkomst was deze avond dan ook volgens verwachting weer zeer goed te noemen.
Ons jongste jeugdlid, Denise Pepping krijgt vol trots haar verdiende beker
Klik op de foto voor meer foto's

5 November 2010
Tijdens de tentoonstelling hebben een tweetal leden een jubileumspeldje mogen ontvangen. Deze werden door de heer Mulder, district voorzitter van de afdeling Drenthe, opgespeld.
De heer B. Steenge is al 40 jaar lid van onze vereniging en kreeg hiervoor de gouden NBVV-speld. De heer J.S. Bouwman is 25 lid en kreeg hiervoor de bekende speld.
Namens de vereniging van harte gefeliciteerd met dit jubileum.


Dhr. Steenge met speld en dhr. Mulder Dhr. Bouwman krijgt de speld opgespeld


November 2008
Tijdens de opening van de tentoonstelling hebben een tweetal leden een jubileumspeldje mogen ontvangen. Zowel de heer Talens als de heer Veldhuis waren 25 lid van onze vereniging. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

Dhr. Talens Dhr. Veldhuis

Maart 2008

Tijdens de jaarvergadering heeft Jan Klootsema de gouden NBVV-speld opgespeld gekregen door onze voorzitter, dit i.v.m. Jan zijn 40 jarig lidmaatschap van onze vereniging.
Jan, namens de vereniging nogmaals van harte gefeliciteerd.