2013

18 februari 2013
Doordat de bijeenkomst in november op het laatste moment is afgelast en de ijsbaan in januari was geopend en we dus ook geen bijeenkomst konden houden zijn tijdens de bijeenkomst van februari de prijzen van de afgelopen tentoonstelling uitgereikt.

2 maart 2013
Ook dit jaar hadden we als vereniging weer een verenigingsstand afgehuurd op de vogelmarkt in de PBH te Zuidlaren. Het was weer een gezellige markt en vele leden hebben weer gebruik gemaakt van de stand.

11 maart 2013
Tijdens de jaarvergadering hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden, Jans Sloots stopte als secretaris en Jan Roelof Wolters is gestopt als algemeen bestuurslid. Voorzitter Wijnand van der Ploeg heeft beide bedankt voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Jans en Jan Roelof, nogmaals dank voor jullie inzet.

1 november 2013
Tijdens de opening kreeg ons lid Wicher Greving in verband met zijn 40 jarig lidmaatschap van onze vereniging door onze voorzitter de bijbehorende jubileumspeld opgespeld. Ook onze voorzitter Wijnand van der Ploeg werd in het zonnetje gezet, Wijnand was 25 jaar lid van onze vereniging en kreeg daarom ook de bijbehorende jubileumspeld.